Profil firmy
Firma z REGON

"TRAPER 1"S.C.,BARNOWSKI MAREK,BARNOWSKI PRZEMYSŁAW

NIP:
7352181783
REGON:
491934647
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Spółki cywilne
Dane podstawowe
REGON:
491934647
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
NIP:
7352181783
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Nazwa:
"TRAPER 1"S.C.,BARNOWSKI MAREK,BARNOWSKI PRZEMYSŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Forma prawna:
SPÓŁKI CYWILNE
Forma własności:
WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAŁOPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Powiat:
nowotarski
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Gmina:
Czarny Dunajec
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Miejscowość:
Chochołów
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Kod pocztowy:
34-513
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
103
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Chochołów
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Nietypowe miejsce lokalizacji:
-
Dane kontaktowe rejestrowe
Numer telefonu
01857160
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2024-01-04
Data powstania:
1999-01-11
Data rozpoczęcia działalności:
1999-01-11
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-01-13
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 5610A
    RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2023-01-13
    zmian: 1
Wspólnicy
Brak wspólników.
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies