Profil firmy
Firma z REGON

MK ZEJER S.C. KRZYSZTOF ZEJER, MARTA ZEJER

NIP:
9661960090
REGON:
200220592
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Spółki cywilne
Dane podstawowe
REGON:
200220592
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
NIP:
9661960090
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Nazwa:
MK ZEJER S.C. KRZYSZTOF ZEJER, MARTA ZEJER
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Forma prawna:
SPÓŁKI CYWILNE
Forma własności:
WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
PODLASKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Powiat:
białostocki
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Gmina:
Choroszcz
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Miejscowość:
Barszczewo
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Kod pocztowy:
16-070
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
2A
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Choroszcz
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Nietypowe miejsce lokalizacji:
-
Dane kontaktowe rejestrowe
Numer telefonu
857192772
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2010-06-22
Data powstania:
2008-08-01
Data rozpoczęcia działalności:
2008-08-01
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-03
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 5610A
    RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-12-03
    zmian: 1
  • 41.10.Z
    Realizacja projektów budowlanych związanych ze wznoszeniem budynków
  • 55.10.Z
    Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Wspólnicy
Brak wspólników.
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies