Profil firmy
Firma z REGON

GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I MARCIN STORA

NIP:
7561733436
REGON:
531364975
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Spółki cywilne
Dane podstawowe
REGON:
531364975
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
NIP:
7561733436
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Nazwa:
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I MARCIN STORA
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Forma prawna:
SPÓŁKI CYWILNE
Forma własności:
WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
OPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Powiat:
strzelecki
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Gmina:
Leśnica
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Miejscowość:
Raszowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Kod pocztowy:
47-217
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Ulica:
ul. Góry Świętej Anny
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Nr budynku:
94
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Raszowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Nietypowe miejsce lokalizacji:
-
Dane kontaktowe rejestrowe
Numer telefonu
0774664714
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2008-11-24
Data powstania:
1998-07-01
Data rozpoczęcia działalności:
1998-07-01
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-12-04
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 5610A
    RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-12-04
    zmian: 1
Wspólnicy
Brak wspólników.
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies