Profil firmy
Firma z REGON

STOWARZYSZENIE FOLKLORYSTYCZNE "MAJDANIARZE" W NOWEJ SARZYNIE

NIP:
8161409750
REGON:
690477035
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
690477035
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
NIP:
8161409750
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Forma prawna:
STOWARZYSZENIA NIEWPISANE DO KRS
Organ rejestrowy:
SĄD OKRĘGOWY - RZESZÓW
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
REJESTR STOWARZYSZEŃ
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
PODKARPACKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Powiat:
leżajski
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Gmina:
Nowa Sarzyna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Miejscowość:
Nowa Sarzyna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Kod pocztowy
37-310
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Ulica:
ul. Azalii Pontyjskiej
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Nr budynku:
9
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Nowa Sarzyna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
0172413887
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2008-11-03
Data powstania:
1997-06-18
Data rozpoczęcia działalności:
1997-06-18
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Data wpisu do REGON
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 9412Z
    DZIAŁALNOŚĆ ORGANIZACJI PROFESJONALNYCH
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 94.12.Z
    Działalność organizacji profesjonalnych
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-24
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies