Profil firmy
Firma z REGON

Spółka dla Zagospodarowania Wspólnoty Gruntowej we wsi Pojawie

NIP:
8692004690
REGON:
521857310
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
521857310
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
NIP:
8692004690
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-06-14
zmian: 1
Forma prawna:
SPÓŁKI PRZEWIDZIANE W PRZEPISACH INNYCH USTAW NIŻ KODEKS SPÓŁEK HANDLOWYCH I KODEKS CYWILNY LUB FORMY PRAWNE, DO KTÓRYCH STOSUJE SIĘ PRZEPISY O SPÓŁKA
Organ rejestrowy:
-
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
PODMIOTY UTWORZONE Z MOCY USTAWY
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAŁOPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Powiat:
brzeski
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Gmina:
Szczurowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Miejscowość:
Pojawie
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Kod pocztowy
32-821
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
-
Nr lokalu:
-
Poczta:
Zaborów
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2022-04-27
Data powstania:
1964-01-28
Data rozpoczęcia działalności:
1964-01-28
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-04-28
zmian: 1
Data wpisu do REGON
2022-04-27
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 0119Z
    POZOSTAŁE UPRAWY ROLNE INNE NIŻ WIELOLETNIE
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 01.19.Z
    Pozostałe uprawy rolne inne niż wieloletnie
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2022-04-28
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies