Profil firmy
Firma z REGON

PARAFIA RZYM.-KAT. PW.CHRYSTUSA DOBREGO PASTERZA

NIP:
8732051484
REGON:
040059226
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
040059226
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
NIP:
8732051484
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Forma prawna:
KOŚCIÓŁ KATOLICKI
Organ rejestrowy:
-
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
PODMIOTY UTWORZONE Z MOCY USTAWY
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAŁOPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Powiat:
Tarnów
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Gmina:
Tarnów
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Miejscowość:
Tarnów
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Kod pocztowy
33-100
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Ulica:
ul. 16 Pułku Piechoty
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr budynku:
10
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Tarnów
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
6222919
Adres e-mail:
dobrypasterz@tarnow.opoka.org.pl
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-01-05
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2009-01-14
Data powstania:
1992-02-15
Data rozpoczęcia działalności:
1992-02-15
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Data wpisu do REGON
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 9491Z
    DZIAŁALNOŚĆ ORGANIZACJI RELIGIJNYCH
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 94.91.Z
    Działalność organizacji religijnych
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-21
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies