Profil firmy
Firma z REGON

KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW TADEUSZA JANA SZKLARSKIEGO

NIP:
1251581130
REGON:
142615415
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
142615415
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
NIP:
1251581130
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Forma prawna:
BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ
Organ rejestrowy:
-
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
PODMIOTY UTWORZONE Z MOCY USTAWY
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAZOWIECKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Powiat:
wołomiński
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Gmina:
Zielonka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Miejscowość:
Zielonka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Kod pocztowy
05-220
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Ulica:
ul. Drewnicka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr budynku:
9
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Zielonka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
227818240
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-11-01
zmian: 1
Adres e-mail:
sz.tad sz.tad@gazeta.pl
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-11-01
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2010-10-19
Data powstania:
2010-09-30
Data rozpoczęcia działalności:
2010-10-20
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Data wpisu do REGON
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 9492Z
    DZIAŁALNOŚĆ ORGANIZACJI POLITYCZNYCH
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 94.92.Z
    Działalność organizacji politycznych
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-21
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies