Profil firmy
Firma z REGON

KÓŁKO ROLNICZE

NIP:
9730748804
REGON:
977968676
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
977968676
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
NIP:
9730748804
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Forma prawna:
SAMORZĄDY GOSPODARCZE I ZAWODOWE NIEWPISANE DO KRS
Organ rejestrowy:
SĄD REJONOWY (GOSPODARCZY) ZIELONA GÓRA
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
REJESTR SPOŁECZNO-ZAWODOWYCH ORGANIZACJI ROLNIKÓW
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
LUBUSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Powiat:
zielonogórski
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Gmina:
Babimost
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Miejscowość:
Podmokle Małe
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Kod pocztowy
66-110
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
79
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Babimost
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
0683513077
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2008-11-25
Data powstania:
1983-11-18
Data rozpoczęcia działalności:
1983-11-18
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-24
zmian: 1
Data wpisu do REGON
-
Data zawieszenia działalności:
2007-05-05
Data wznowienia dzialałności
2009-12-31
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 1039Z
    POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 10.39.Z
    Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-24
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies