Profil firmy
Firma z REGON

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA IM. KPT. STEFANA POGONOWSKIEGO

NIP:
-
REGON:
146453406
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
-
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
146453406
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
NIP:
-
Forma prawna:
PUBLICZNE SZKOŁY PONADPODSTAWOWE
Organ rejestrowy:
MINISTER EDUKACJI I NAUKI
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
REJESTR SZKÓŁ I PLACÓWEK OŚWIATOWYCH
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAZOWIECKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Powiat:
wołomiński
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Gmina:
Radzymin
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Miejscowość:
Radzymin
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Kod pocztowy
05-250
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Ulica:
ul. Komunalna
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Nr budynku:
6
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Radzymin
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
227865144
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Adres e-mail:
szkola@zdz-radzymin.pl
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2020-11-03
Data powstania:
2012-11-15
Data rozpoczęcia działalności:
1988-09-01
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-11-05
zmian: 1
Data wpisu do REGON
2012-12-24
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 8532B
    BRANŻOWE SZKOŁY I STOPNIA
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 85.32.B
    Zasadnicze szkoły zawodowe
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2020-11-05
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies