Profil firmy
Firma z REGON

ZAKŁAD STOLARSKI JAN MAŁYJ,FLORCZAKI

NIP:
7411221255
REGON:
510557386
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
510557386
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
7411221255
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
ZAKŁAD STOLARSKI JAN MAŁYJ,FLORCZAKI
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
WARMIŃSKO-MAZURSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
ostródzki
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Łukta
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Florczaki
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
14-105
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
74
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Łukta
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
1992-06-22
Data rozpoczęcia działalności:
1992-06-22
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 1623Z
    PRODUKCJA POZOSTAŁYCH WYROBÓW STOLARSKICH I CIESIELSKICH DLA BUDOWNICTWA
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 16.23.Z
    Produkcja pozostałych wyrobów stolarskich i ciesielskich dla budownictwa
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
  • 16.29.Z
    Produkcja pozostałych wyrobów z drewna; produkcja wyrobów z korka, słomy i materiałów używanych do wyplatania
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies