Profil firmy
Firma z REGON

Z PORTOWEGO ZAKĄTKA KĄDZIOŁA KRZYSZTOF

NIP:
8641672200
REGON:
387164256
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
387164256
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
NIP:
8641672200
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Nazwa działalności:
Z PORTOWEGO ZAKĄTKA KĄDZIOŁA KRZYSZTOF
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
ŚWIĘTOKRZYSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Powiat:
sandomierski
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Gmina:
Sandomierz
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Miejscowość:
Sandomierz
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Kod pocztowy:
27-600
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Ulica:
ul. Portowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Nr budynku:
26
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Nr lokalu:
31
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Poczta:
Sandomierz
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
502732647
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
2019-12-12
Data rozpoczęcia działalności:
2019-12-12
HISTORIA ZMIANx
od: 2020-10-02
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
2020-10-01
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 0149Z
    CHÓW I HODOWLA POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 01.49.Z
    Chów i hodowla pozostałych zwierząt
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2020-10-02
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies