Profil firmy
Firma z REGON

UBÓJ GOSPODARCZY STANISŁAW LUDWICZAK ,WITOSŁAW

NIP:
6971575551
REGON:
410065210
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
410065210
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
6971575551
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
UBÓJ GOSPODARCZY STANISŁAW LUDWICZAK ,WITOSŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
WIELKOPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
leszczyński
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Osieczna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Witosław
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
64-113
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
11
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
1
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Poczta:
Osieczna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
1993-01-27
Data rozpoczęcia działalności:
1993-01-27
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 1011Z
    PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 10.11.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
  • 10.13.Z
    Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies