Profil firmy
Firma z REGON

"STUDIUM DOSKONALENIA ZDOLNOŚCI POZNAWCZYCH "SKRZYPCZAK DOBROSŁAW

NIP:
5361398699
REGON:
011189078
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
011189078
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
5361398699
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
"STUDIUM DOSKONALENIA ZDOLNOŚCI POZNAWCZYCH "SKRZYPCZAK DOBROSŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
EWIDENCJA SZKÓŁ LUB PLACÓWEK OŚWIATOWYCH NIEPUBLICZNYCH
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAZOWIECKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
legionowski
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Legionowo
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Legionowo
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
05-119
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
ul. Zegrzyńska
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr budynku:
57
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
1
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Poczta:
Legionowo
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
1995-09-15
Data rozpoczęcia działalności:
1995-09-15
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 9329Z
    POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 93.29.Z
    Pozostała działalność rozrywkowa i rekreacyjna
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies