Profil firmy
Firma z REGON

PSZCZOŁY Z ARŁAMOWSKICH LASÓW DARIUSZ BURDA

NIP:
6891215655
REGON:
523493940
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
523493940
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
NIP:
6891215655
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Nazwa działalności:
PSZCZOŁY Z ARŁAMOWSKICH LASÓW DARIUSZ BURDA
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
PODKARPACKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Powiat:
bieszczadzki
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Gmina:
Ustrzyki Dolne
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Miejscowość:
Wojtkowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Kod pocztowy:
38-712
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
56
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Wojtkowa
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
601293670
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Adres e-mail:
pszczolyzarlamowskichlasow@gmail.com
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data powstania:
2022-07-19
Data rozpoczęcia działalności:
2022-07-19
HISTORIA ZMIANx
od: 2022-10-26
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
2022-10-25
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 0149Z
    CHÓW I HODOWLA POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 01.49.Z
    Chów i hodowla pozostałych zwierząt
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2022-10-26
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies