Profil firmy
Firma z REGON

KOSZYKARSTWO PIETROŃSKA BARBARA

NIP:
8161468882
REGON:
690173743
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
690173743
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
8161468882
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
KOSZYKARSTWO PIETROŃSKA BARBARA
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
PODKARPACKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
leżajski
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Nowa Sarzyna
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Wólka Łętowska
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
37-312
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
-
Nr budynku:
54
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Łętownia
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
1993-02-03
Data rozpoczęcia działalności:
1993-02-03
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 1629Z
    PRODUKCJA POZOSTAŁYCH WYROBÓW Z DREWNA; PRODUKCJA WYROBÓW Z KORKA, SŁOMY I MATERIAŁÓW UŻYWANYCH DO WYPLATANIA
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 16.29.Z
    Produkcja pozostałych wyrobów z drewna; produkcja wyrobów z korka, słomy i materiałów używanych do wyplatania
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies