Profil firmy
Firma z REGON

GOSPODARSTWO PSZCZELARSKIE NA PODKARPACIU EKOBAŁON KRZYSZTOF BAŁON

NIP:
6841227461
REGON:
370516524
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Czynny
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
370516524
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
6841227461
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
GOSPODARSTWO PSZCZELARSKIE NA PODKARPACIU EKOBAŁON KRZYSZTOF BAŁON
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
PODKARPACKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
krośnieński
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Miejsce Piastowe
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Niżna Łąka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
38-455
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
ul. Ignacego Łukasiewicza
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr budynku:
9
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Głowienka
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
martabaon@interia.pl
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-11-01
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data powstania:
2000-09-19
Data rozpoczęcia działalności:
2000-09-19
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 0149Z
    CHÓW I HODOWLA POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 01.49.Z
    Chów i hodowla pozostałych zwierząt
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies