Profil firmy
Firma z KRS

STOWARZYSZENIE BADMINTON DOLNOŚLĄSKI

KRS:
0000104925
NIP:
-
REGON
-
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
-
Firma z: KRS - Rejestr Stowarzyszeń
Dane podstawowe
KRS:
0000104925
NIP:
-
REGON:
-
Forma prawna
STOWARZYSZENIE KULTURY FIZYCZNEJ
Data rejestracji:
2002-04-05
Data ostatniego wpisu:
2002-04-05
Data rozpoczęcia działalności:
2002-04-05
Status OPP:
nie
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
OPP uprawniona do otrzymywania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych
-
Do pobrania
Oficjalne dane
Osoby kluczowe
Reprezentacja firmy
Organ nadzoru
Nazwa organu reprezentacji:
-
Sposób reprezentacji:
-
Członkowie reprezentacji:
-
Organ nadzoru:
-
Osoby wchodzące w skład:
-
Dane adresowe
Województwo:
DOLNOŚLĄSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Powiat
M. WROCŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Gmina
M. WROCŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Miejscowość:
WROCŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Kod pocztowy:
54-152
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Ulica
KOZANOWSKA
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
69,
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
lok.
---
Poczta:
WROCŁAW
HISTORIA ZMIANx
od: 2002-04-05
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Numer telefonu:
-
Adres e-mail
-
Cel działalności organizacji
1. POPULARYZACJA I UPOWSZECHNIANIE BADMINTONA ORAZ STWARZANIE DOGODNYCH WARUNKÓW DO UPRAWIANIA BADMINTONA A TAKŻE POPULARYZACJA RÓŻNYCH FORM KULTURY FIZYCZNEJ WŚRÓD SPOŁECZEŃSTWA NA TERENIE DZIAŁANIA STOWARZYSZENIA. 2. ROZWIJANIE DZIAŁALNOŚCI PROWADZĄCEJ DO UTRZYMANIA I PODNOSZENIA SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ SPOŁECZNOŚCI. 3. KRZEWIENIE ZAMIŁOWANIA DO BADMINTONA I SYSTEMATYCZNEGO UPRAWIANIA SPORTU I REKREACJI WŚRÓD SPOŁECZNOŚCI NA TERENIE DZIAŁANIA STOWARZYSZENIA. 4. UPOWSZECHNIANIE UPRAWIANIA RÓŻNYCH DYSCYPLIN SPORTOWYCH. 5. ROZBUDZANIE ZAINTERESOWAŃ SPORTOWYCH.
Klasyfikacja działalności
Brak wpisów
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies