Profil firmy
Firma z CEIDG

Szyjakowska Magdalena Zakład Przetwórstwa Rolno-Spożywczego

NIP:
7881439690
REGON:
411138051
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Czynny
Firma z: Rejestr CEIDG
Dane podstawowe
Imię:
Magdalena
Nazwisko:
Szyjakowska-Hylak
Firma przedsiębiorcy:
Szyjakowska Magdalena Zakład Przetwórstwa Rolno-Spożywczego
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
NIP:
7881439690
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
REGON:
411138051
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Forma prawna:
CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane kontaktowe rejestrowe
Adres poczty elektronicznej:
-
Numer telefonu:
-
Numer faksu:
-
Dane adresowe
Stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Ulica:
GRODZISKA
Numer:
10
Lokal:
-
Kod pocztowy:
64-308
Poczta:
Jabłonna
Dodatkowe stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
  • woj.
    -,
    pow.
    -,
    gm.
    -,
    miejsc.
    -,
    -,
    nr
    -,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
  • woj.
    WIELKOPOLSKIE,
    pow.
    wolsztyński,
    gm.
    Wolsztyn,
    miejsc.
    Wolsztyn,
    5 Stycznia,
    nr
    38,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    Wolsztyn
  • woj.
    WIELKOPOLSKIE,
    pow.
    nowotomyski,
    gm.
    Nowy Tomyśl,
    miejsc.
    Nowy Tomyśl,
    ul. Zbąszyńska,
    nr
    5,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    Nowy Tomyśl
  • woj.
    WIELKOPOLSKIE,
    pow.
    grodziski,
    gm.
    Rakoniewice,
    miejsc.
    Rakoniewice,
    Plac Powstańców Wielkopolskich,
    nr
    3,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    Rakoniewice
Adres do doręczeń:
woj.
WIELKOPOLSKIE,
pow.
grodziski,
gm.
Rakoniewice,
miejsc.
Jabłonna,
GRODZISKA,
nr
10,
lok.
-,
kod pocztowy
64-308,
poczta
Jabłonna
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2018-10-07
    zmian: 2
  • 10.13.Z
    Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
  • 10.73.Z
    Produkcja makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
  • 10.85.Z
    Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
  • 10.89.Z
    Produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
Dane dodatkowe
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:
1999-10-15
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Data zawieszenia wykonywania idywidualnej działalności:
-
Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności:
-
Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej:
-
Data wykreślenia wpisu z rejestru:
-
Małżeńska wspólnota majątkowa:
-
Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
Brak wpisów
Zakazy
Brak wpisów
Informacje dotyczące upadłości/postępowania naprawczego/postępowania restrukturyzacyjnego
Brak wpisów
Informacje o koncesjach, zezwoleniach, licencjach oraz wpisach do rejestrów działalności regulowanych
Brak wpisów
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies