Profil firmy
Firma z CEIDG

Ryszard Bandyk ZAKŁAD MIĘSNY IGAR

NIP:
7352137167
REGON:
122644786
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Czynny
Firma z: Rejestr CEIDG
Dane podstawowe
Imię:
Ryszard
Nazwisko:
Bandyk
Firma przedsiębiorcy:
Ryszard Bandyk ZAKŁAD MIĘSNY IGAR
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
NIP:
7352137167
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
REGON:
122644786
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Forma prawna:
CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane kontaktowe rejestrowe
Adres poczty elektronicznej:
-
Numer telefonu:
-
Numer faksu:
-
Dane adresowe
Stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Ulica:
ul. Bystra
Numer:
16A
Lokal:
-
Kod pocztowy:
34-700
Poczta:
-
Dodatkowe stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
  • woj.
    MAŁOPOLSKIE,
    pow.
    nowotarski,
    gm.
    Rabka-Zdrój,
    miejsc.
    Rabka-Zdrój,
    al. Aleja Tysiąclecia,
    nr
    b/n,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
  • woj.
    MAŁOPOLSKIE,
    pow.
    nowotarski,
    gm.
    Rabka-Zdrój,
    miejsc.
    Rabka-Zdrój,
    ul. Rynek,
    nr
    2,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
Adres do doręczeń:
woj.
MAŁOPOLSKIE,
pow.
nowotarski,
gm.
Rabka-Zdrój,
miejsc.
Rabka-Zdrój,
ul. Bystra,
nr
16B,
lok.
-,
kod pocztowy
34-700,
poczta
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 10.13.Z
    Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 10.13.Z
    Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2018-10-07
    zmian: 2
  • 10.11.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
  • 10.12.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
  • 10.89.Z
    Produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
  • 46.19.Z
    Działalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów różnego rodzaju
  • 46.32.Z
    Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
  • 47.11.Z
    Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 47.22.Z
    Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 47.81.Z
    Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych prowadzona na straganach i targowiskach
  • 47.91.Z
    Sprzedaż detaliczna prowadzona przez domy sprzedaży wysyłkowej lub Internet
  • 47.99.Z
    Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona poza siecią sklepową, straganami i targowiskami
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2018-10-07
    zmian: 2
  • 56.10.B
    Ruchome placówki gastronomiczne
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
  • 74.90.Z
    Pozostała działalność profesjonalna, naukowa i techniczna, gdzie indziej niesklasyfikowana
Dane dodatkowe
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:
2012-09-15
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Data zawieszenia wykonywania idywidualnej działalności:
-
Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności:
-
Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej:
-
Data wykreślenia wpisu z rejestru:
-
Małżeńska wspólnota majątkowa:
tak
Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
Brak wpisów
Zakazy
Brak wpisów
Informacje dotyczące upadłości/postępowania naprawczego/postępowania restrukturyzacyjnego
Brak wpisów
Informacje o koncesjach, zezwoleniach, licencjach oraz wpisach do rejestrów działalności regulowanych
Brak wpisów
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies