Profil firmy
Firma z CEIDG

MK Blend Marcin Krystoń

NIP:
5451828896
REGON:
528715032
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Firma z: Rejestr CEIDG
Dane podstawowe
Imię:
Marcin
Nazwisko:
Krystoń
Firma przedsiębiorcy:
MK Blend Marcin Krystoń
HISTORIA ZMIANx
od: 2024-05-24
zmian: 1
NIP:
5451828896
HISTORIA ZMIANx
od: 2024-05-24
zmian: 1
REGON:
528715032
HISTORIA ZMIANx
od: 2024-05-27
zmian: 1
Forma prawna:
CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane kontaktowe rejestrowe
Adres poczty elektronicznej:
-
Numer telefonu:
507524185
HISTORIA ZMIANx
od: 2024-05-25
zmian: 1
Numer faksu:
-
Dane adresowe
Stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Ulica:
ul. Browarna
Numer:
7
Lokal:
2
Kod pocztowy:
16-130
Poczta:
-
Dodatkowe stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Adres do doręczeń:
woj.
PODLASKIE,
pow.
sokólski,
gm.
Janów,
miejsc.
Kizielany,
-,
nr
1,
lok.
-,
kod pocztowy
16-130,
poczta
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 96.02.Z
    Fryzjerstwo i pozostałe zabiegi kosmetyczne
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 96.02.Z
    Fryzjerstwo i pozostałe zabiegi kosmetyczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2024-05-24
    zmian: 1
Dane dodatkowe
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:
2024-06-03
HISTORIA ZMIANx
od: 2024-05-24
zmian: 1
Data zawieszenia wykonywania idywidualnej działalności:
-
Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności:
-
Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej:
-
Data wykreślenia wpisu z rejestru:
-
Małżeńska wspólnota majątkowa:
-
Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
Brak wpisów
Zakazy
Brak wpisów
Informacje dotyczące upadłości/postępowania naprawczego/postępowania restrukturyzacyjnego
Brak wpisów
Informacje o koncesjach, zezwoleniach, licencjach oraz wpisach do rejestrów działalności regulowanych
Brak wpisów
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies