Profil firmy
Firma z CEIDG

Jakub Małek - Oryginalny Turecki Kebab

NIP:
8652238312
REGON:
180311134
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Czynny
Firma z: Rejestr CEIDG
Dane podstawowe
Imię:
Jakub
Nazwisko:
Małek
Firma przedsiębiorcy:
Jakub Małek - Oryginalny Turecki Kebab
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-10-30
zmian: 1
NIP:
8652238312
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-10-30
zmian: 1
REGON:
180311134
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-11-01
zmian: 1
Forma prawna:
CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane kontaktowe rejestrowe
Adres poczty elektronicznej:
aleus4409@gmail.com
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-10-31
zmian: 1
Numer telefonu:
728560195
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-10-31
zmian: 1
Numer faksu:
-
Dane adresowe
Stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Ulica:
ul. Melchiora Wańkowicza
Numer:
148
Lokal:
-
Kod pocztowy:
37-450
Poczta:
-
Dodatkowe stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
  • woj.
    PODKARPACKIE,
    pow.
    stalowowolski,
    gm.
    Stalowa Wola,
    miejsc.
    Stalowa Wola,
    ul. Wojska Polskiego,
    nr
    4A,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
  • woj.
    PODKARPACKIE,
    pow.
    stalowowolski,
    gm.
    Stalowa Wola,
    miejsc.
    Stalowa Wola,
    ul. Rynek,
    nr
    52,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
Adres do doręczeń:
woj.
PODKARPACKIE,
pow.
stalowowolski,
gm.
Stalowa Wola,
miejsc.
Stalowa Wola,
ul. Melchiora Wańkowicza,
nr
148,
lok.
-,
kod pocztowy
37-450,
poczta
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2023-10-30
    zmian: 1
  • 10.11.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
  • 10.12.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
  • 10.13.Z
    Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
  • 10.31.Z
    Przetwarzanie i konserwowanie ziemniaków
  • 10.32.Z
    Produkcja soków z owoców i warzyw
  • 10.39.Z
    Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw
  • 10.51.Z
    Przetwórstwo mleka i wyrób serów
  • 10.71.Z
    Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
  • 10.85.Z
    Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
  • 10.89.Z
    Produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2023-10-30
    zmian: 1
  • 56.10.B
    Ruchome placówki gastronomiczne
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
  • 56.29.Z
    Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
  • 56.30.Z
    Przygotowywanie i podawanie napojów
  • 82.99.Z
    Pozostała działalność wspomagająca prowadzenie działalności gospodarczej, gdzie indziej niesklasyfikowana
Dane dodatkowe
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:
2023-11-02
HISTORIA ZMIANx
od: 2023-10-30
zmian: 1
Data zawieszenia wykonywania idywidualnej działalności:
-
Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności:
-
Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej:
-
Data wykreślenia wpisu z rejestru:
-
Małżeńska wspólnota majątkowa:
nie
Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
Brak wpisów
Zakazy
Brak wpisów
Informacje dotyczące upadłości/postępowania naprawczego/postępowania restrukturyzacyjnego
Brak wpisów
Informacje o koncesjach, zezwoleniach, licencjach oraz wpisach do rejestrów działalności regulowanych
Brak wpisów
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies