Profil firmy
Firma z CEIDG

FHU "CORSO" ANNA CORSO

NIP:
6611671258
REGON:
260056298
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Czynny
Firma z: Rejestr CEIDG
Dane podstawowe
Imię:
ANNA
Nazwisko:
CORSO
Firma przedsiębiorcy:
FHU "CORSO" ANNA CORSO
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 2
NIP:
6611671258
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
REGON:
260056298
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Forma prawna:
CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane kontaktowe rejestrowe
Adres poczty elektronicznej:
-
Numer telefonu:
-
Numer faksu:
-
Dane adresowe
Stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
Województwo:
ŚWIĘTOKRZYSKIE
Gmina:
Ostrowiec Świętokrzyski
Miejscowość:
Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica:
ul. Aleksandra Gierymskiego
Numer:
4
Lokal:
-
Kod pocztowy:
27-400
Poczta:
-
Dodatkowe stałe miejsce wykonywania działalności gospodarczej:
  • woj.
    ŚWIĘTOKRZYSKIE,
    pow.
    ostrowiecki,
    gm.
    Ostrowiec Świętokrzyski,
    miejsc.
    Ostrowiec Świętokrzyski,
    ul. Grabowiecka,
    nr
    44,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
  • woj.
    -,
    pow.
    -,
    gm.
    -,
    miejsc.
    OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI,
    ALEKSANDRA GIERYMSKIEGO,
    nr
    4,
    lok.
    -,
    kod pocztowy
    -,
    poczta
    -
Adres do doręczeń:
woj.
ŚWIĘTOKRZYSKIE,
pow.
ostrowiecki,
gm.
Ostrowiec Świętokrzyski,
miejsc.
Ostrowiec Świętokrzyski,
ul. Aleksandra Gierymskiego,
nr
4,
lok.
-,
kod pocztowy
27-400,
poczta
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.10.A
    Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2018-10-07
    zmian: 2
  • 10.71.Z
    Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
  • 10.85.Z
    Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
  • 47.11.Z
    Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
  • 56.10.B
    Ruchome placówki gastronomiczne
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
  • 56.29.Z
    Pozostała usługowa działalność gastronomiczna
  • 56.30.Z
    Przygotowywanie i podawanie napojów
  • 77.29.Z
    Wypożyczanie i dzierżawa pozostałych artykułów użytku osobistego i domowego
  • 85.59.B
    Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
  • 88.91.Z
    Opieka dzienna nad dziećmi
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2018-10-07
    zmian: 2
  • 96.09.Z
    Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
Dane dodatkowe
Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:
2005-12-01
HISTORIA ZMIANx
od: 2018-10-07
zmian: 1
Data zawieszenia wykonywania idywidualnej działalności:
-
Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności:
-
Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej:
-
Data wykreślenia wpisu z rejestru:
-
Małżeńska wspólnota majątkowa:
-
Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
Brak wpisów
Zakazy
Brak wpisów
Informacje dotyczące upadłości/postępowania naprawczego/postępowania restrukturyzacyjnego
Brak wpisów
Informacje o koncesjach, zezwoleniach, licencjach oraz wpisach do rejestrów działalności regulowanych
Uprawnienia:
od 2023-06-07 do 2027-06-07 Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych do 4,5 % zawartości alkoholu oraz piwa przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży LOKAL GASTRONOMICZNY, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI,UL. GRABOWIECKA 44 (wprowadzone przez Urząd Miasta w Ostrowcu Świętokrzyskim Ostrowiec Świętokrzyski)
od 2023-06-07 do 2027-06-07 Zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych powyżej 4,5% do 18% zawartości alkoholu (z wyjątkiem piwa) przeznaczonych do spożycia w miejscu sprzedaży LOKAL GASTRONOMICZNY, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI,UL. GRABOWIECKA 44 (wprowadzone przez Urząd Miasta w Ostrowcu Świętokrzyskim Ostrowiec Świętokrzyski)
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies