Profil firmy
Firma z REGON

BURSA SZKOLNA BTS "REKORD"

NIP:
-
REGON:
243676054
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
-
Osoba prawna
Dane podstawowe
REGON:
243676054
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
NIP:
-
Forma prawna:
NIEPUBLICZNE PLACÓWKI SYSTEMU OŚWIATY
Organ rejestrowy:
MINISTER EDUKACJI I NAUKI
Rodzaj rejestru lub ewidencji:
REJESTR SZKÓŁ I PLACÓWEK OŚWIATOWYCH
Forma finansowania:
JEDNOSTKA SAMOFINANSUJĄCA NIE BĘDĄCA JEDNOSTKĄ BUDŻETOWĄ LUB SAMORZĄDOWYM ZAKŁADEM BUDŻETOWYM
Forma własności:
WŁASNOŚĆ PRYWATNA KRAJOWA POZOSTAŁA
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
ŚLĄSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Powiat:
Bielsko-Biała
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Gmina:
Bielsko-Biała
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Miejscowość:
Bielsko-Biała
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Kod pocztowy
43-300
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Ulica:
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr budynku:
31
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Bielsko-Biała
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
334982023
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-11-01
zmian: 2
Adres e-mail:
pmalysz@rekord.com.pl
HISTORIA ZMIANx
od: 2021-10-12
zmian: 1
Dane dodatkowe
Data wpisu do rejestru lub ewidencji:
2021-10-11
Data powstania:
2014-09-29
Data rozpoczęcia działalności:
2014-09-26
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-21
zmian: 1
Data wpisu do REGON
2014-09-30
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia dzialałności
-
Data zakończenia działalności
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 5590Z
    POZOSTAŁE ZAKWATEROWANIE
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 55.90.Z
    Pozostałe zakwaterowanie
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-21
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies