Nadchodzące wydarzenia i premiery

Profil firmy
Firma z REGON

BASISTA JADWIGA, DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA - WESELA

NIP:
6281024738
REGON:
272372015
Status podmiotu:
AKTYWNY
Status VAT na dziś:
Niezarejestrowany
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Dane podstawowe
REGON:
272372015
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
NIP:
6281024738
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nazwa działalności:
BASISTA JADWIGA, DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA - WESELA
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Forma prawna:
OSOBY FIZYCZNE PROWADZĄCE POZOSTAŁĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Rodzaj rejestru:
PODMIOTY NIE PODLEGAJĄCE WPISOM DO REJESTRU LUB EWIDENCJI
Do pobrania
Oficjalne dane
Dane adresowe
Województwo:
MAŁOPOLSKIE
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Powiat:
chrzanowski
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Gmina:
Libiąż
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Miejscowość:
Libiąż
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Kod pocztowy:
32-590
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Ulica:
ul. Wojska Polskiego
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr budynku:
7/76
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Nr lokalu:
-
Poczta:
Libiąż
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Dane kontaktowe rejestrowe
Telefon:
-
Adres e-mail:
-
Dane dodatkowe
Data powstania:
1994-07-06
Data rozpoczęcia działalności:
1994-07-06
HISTORIA ZMIANx
od: 2019-07-23
zmian: 1
Data wpisu do REGON:
-
Data zawieszenia działalności:
-
Data wznowienia działalności:
-
Data zakończenia działalności:
-
Data skreślenia z REGON:
-
Data orzeczenia o ogłoszeniu upadłości:
-
Data zakończenia postępowania upadłościowego:
-
Klasyfikacja działalności
Działalność przeważająca wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 5621Z
    PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Działalność wg PKD
Kod PKD
Nazwa
  • 56.21.Z
    Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
    HISTORIA ZMIANx
    od: 2019-07-23
    zmian: 1
STRONA WYKORZYSTUJE PLIKI COOKIES

Korzystamy z plików cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich potrzeb. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.

Akceptuję pliki cookies